Jobbansökan

Email: info@g2maleri.se

G2_Maleri

Vi växer och söker två medarbetare till målningsuppdrag i Stockholm

 

 

Nu söker vi på G2 Måleri AB dig som vill bli vår nästa stjärna inom måleri! G2 måleri AB grundades med ambitionen att bli Sveriges ledande måleriföretag. I dagsläget har G2 måleri ca 10 anställda och arbetar främst inom Stockholmsområdet men även runt om i landet. Vi söker nu två nya medarbetare då vi växer för fullt! Vi söker dig med varierad erfarenhet som kan jobba självständigt men också i team. Relevant utbildning är önskvärt men kan kompenseras med längre relevant erfarenhet. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för våra anställda.

Projekten kan variera allt från servicearbeten till större projekt som t ex nyproduktion. Du ska kunna jobba som en del av ett arbetslag men även självständigt beroende på uppdragets art. Arbetsområdet är Stockholm.

 

 

Arbetsuppgifter:

 

Varierande arbetsuppgifter inom måleri som exempelvis underarbeten, grundning, spackling, målning, spackling, fasadmålning, inomhusmålning, tapetsering, lansering, marmorering med mera.

 

 

Arbetstider:

 

Måndag - Fredag kl 07:00 - 16:00

 

 

Önskade kvalifikationer hos den sökande:

 

  • Självgående och van vid högt produktionstempo.
  • Ha lätt för att samarbeta.
  • Ha tidigare erfarenhet inom måleriyrket, minst två år med goda referenser.
  • Ha B-körkort.

 

Våra kunder är byggnadsentreprenörer, privatpersoner och fastighetsägare samt privata fastighetsägare. Med våra duktiga medarbetare kan vi med säkerhet säga att vi utför alla tänkbara arbeten inom vårt affärsområde. Vi fokuserar på våra kunder och kvaliteten på arbetet. Vår målsättning är att varje kund blir nöjd och vill rekommendera oss till andra.

 

Skicka gärna in ditt CV till oss på:  info@G2Maleri.se

Har ni frågor angående tjänsten så kan ni ställa de till Abraham Gorgis, nås på: abraham.gorgis@G2Maleri.se