Spara Pengar med ROT-avdrag när du Anlitar G2 Måleri AB

Dra nytta av ekonomiska fördelar med ROT-avdraget

Måleriprojekt Med ROT-Avdrag

ROT-avdraget är en fantastisk möjlighet för privatpersoner att minska kostnaderna upp till 30 % på renoveringar och måleritjänster när du anlitar G2 Måleri AB som är din målare i Stockholm .

Hos G2 Måleri AB hjälper vi dig att utnyttja detta avdrag och dra ner kostnaderna på ditt projekt. Vi tar hand om ansökan, så att du kan fokusera på att förverkliga dina renoveringsdrömmar.

Fördelarna med ROT-avdraget

Att anlita G2 Måleri AB ger dig inte bara tillgång till erfarna och certifierade målare, utan också möjligheten att minska arbetskostnaderna för ditt projekt genom att dra nytta av ROT-avdraget. Vi sköter hela ansökningsprocessen, så du slipper krånglig administration. ROT-avdraget dras direkt på fakturan, vilket innebär att du inte behöver göra något mer än att betala.

  • Vi hjälper dig att spara pengar: Genom ROT-avdraget kan du minska arbetskostnaden med upp till 30 %.

  • Sköts av oss: G2 Måleri AB hanterar hela ansökningsprocessen till Skatteverket efter att fakturan är betald.

Vem är berättigad till ROT-avdrag?

För att kunna utnyttja ROT-avdraget behöver du uppfylla vissa villkor. Du måste vara ägare till bostaden där arbetet utförs och betala skatt i Sverige. ROT-avdraget gäller endast arbetskostnader och inte material eller resor. Kontrollera din rätt till avdrag innan projektet påbörjas.

  • Ägare till boendet: Du måste vara ägare till den bostad där arbetet utförs.

  • Begränsningar och krav: Avdraget påverkas av din skattebetalning och tidigare utnyttjade avdrag under året.

Nytt Tak för ROT-avdraget 2024

Just nu har riksdagen höjt taket för ROT-avdraget till max 75 000 kr per person och år. Detta gäller under kalenderår 2024, vilket ger dig ännu större möjligheter att renovera med ekonomisk hjälp från staten.

Läs mer och Räkna ut ditt avdrag

ROT-avdraget är personligt och kopplat till individen snarare än fastigheten. Detta innebär att om det finns två ägare till en villa eller bostadsrätt, kan de tillsammans få skattereduktion på upp till 100 000 kronor per år (2 x 50 000 kr). 

Hur ansöker man om ROT-avdrag?

Processen är enkel och smidig. När du anlitar G2 Måleri AB för ditt måleriprojekt dras ROT-avdraget direkt på fakturan, och vi sköter all kommunikation med Skatteverket. Du behöver bara betala fakturan så tar vi hand om resten.

  • Så fungerar processen: Vi ansöker om ROT-avdraget åt dig direkt efter att fakturan är betald.

Vad våra kunder säger om oss

Vi är stolta över våra nöjda kunder och deras positiva omdömen om våra tjänster. Här är några av deras recensioner från Reco

Kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag

Redo att förverkliga dina måleriprojekt? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och se hur vi kan hjälpa dig att spara pengar på ditt nästa måleriprojekt med hjälp av ROT-avdraget 2024

Vanliga Frågor om
ROT-avdraget

ROT-avdraget gäller för de flesta renoverings-, bygg- och måleritjänster utförda i din bostad, inklusive väggmålning, tapetsering, och trapphusmålning.

Avdraget beräknas som 30 % av arbetskostnaden upp till ett maxbelopp av 75 000 kr per år.

G2 Måleri AB hanterar hela ansökan till Skatteverket åt dig efter att fakturan är betald.

Få offert

Skriv in dina kontaktuppgifter och berätta lite mer om ditt projekt så återkommer vi snart med en kostnadsfri offert till dig. Tack!