Professionell Väggmålning i Stockholm För Hem och Företag

Vi erbjuder väggmålning för både privata hem och företag i hela Stockholm. Med vår expertis och kvalitetsfärger ser vi till att dina väggar får ett professionellt och hållbart resultat, anpassat efter dina behov

Vi på G2 Måleri erbjuder professionell väggmålning i Stockholm med fokus på hög kvalitet och hållbara resultat. Oavsett om du behöver väggmålning för ditt hem, kontor eller en kommersiell fastighet, levererar vi en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

Varför välja oss?
Vi har lång erfarenhet av måleritjänster och arbetar alltid med högkvalitativa material och noggrannhet i varje detalj. Oavsett om det gäller interiör eller exteriör väggmålning, ser vi till att skapa ett resultat som både förbättrar estetik och skyddar dina ytor.

  • Skräddarsydda lösningar för varje kund
  • Kvalitetsfärger för hållbara resultat
  • Fokus på snabb och effektiv service utan att kompromissa med kvaliteten

Som privatperson kan du dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar oss för måleriarbeten.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och se hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt!

Vår arbetsprocess för väggmålning i Stockholm

Vi tror på en noggrann och transparent arbetsprocess för att säkerställa att våra kunder får det bästa resultatet. Här är en översikt över hur vi går tillväga när vi tar oss an ditt väggmålningsprojekt, från första kontakt till det färdiga resultatet

1. Konsultation och Offert

Boka ett möte för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert.

2. Planering och Förberedelser

Vi planerar projektet noggrant för att minimera störningar och säkerställa ett smidigt arbetsflöde.

Målare i Stockholm

3. Professionell väggmålning

åra erfarna målare utför arbetet med precision och noggrannhet. Vi använder endast högkvalitativa färger och material för att säkerställa ett hållbart och professionellt resultat.

4. Genomgång och avslutning

När arbetet är klart gör vi en noggrann genomgång tillsammans med dig för att säkerställa att du är nöjd med resultatet. Vi lämnar alltid arbetsplatsen i perfekt skick

Redo att komma igång med ditt projekt? Kontakta oss idag för att boka en konsultation och få en kostnadsfri offert

Fönstemålning Måleritjänst i Stockholm

Fonster

Under beskrivning

Trapphusmålning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Väggmålning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fasadmålning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tapetsering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fönsterrenovering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vad våra kunder säger om oss

Vi är stolta över våra nöjda kunder och deras positiva omdömen om våra tjänster. Här är några av deras recensioner från Reco

Redo att förverkliga dina måleriprojekt? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att planera ditt nästa projekt.

Vanliga Frågor om
Väggmålning i Stockholm

Priset för väggmålning varierar beroende på flera faktorer, som väggarnas storlek, färgval och om det behövs förberedelser som spackling eller grundmålning. För att ge dig den mest noggranna prisuppskattningen erbjuder vi ett gratis platsbesök, där vi går igenom projektet på plats och tar hänsyn till alla detaljer. Efter besöket får du en kostnadsfri offert med alla specifikationer.

Tidsåtgången beror på storleken på ytan och om det krävs förberedande arbete, som spackling eller grundmålning. Vanligtvis tar det 1-2 dagar att färdigställa en normalstor vägg, inklusive torktid mellan lagren. För större projekt kan det ta längre tid, men vi ger alltid en tidsplan i samband med vårt gratis platsbesök och offerten.

Ja, som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget för väggmålning. Det innebär att du kan få 30% av arbetskostnaden avdragen, upp till ett visst belopp per år. Vi hjälper dig gärna med ansökan om ROT-avdraget när du anlitar oss.

Vi använder endast högkvalitativa och miljövänliga färger som är hållbara och ger ett professionellt resultat. Vi hjälper även till med att välja rätt färgtyp för ditt specifika projekt, beroende på ytan och rummets användning.

Ja, vi erbjuder både interiör och exteriör väggmålning för hem, kontor och kommersiella fastigheter. Vi använder olika färgtyper beroende på ytan och ser till att resultatet blir hållbart och estetiskt tilltalande, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Vi erbjuder våra väggmålnings- och måleritjänster i hela Stockholmsområdet och närliggande orter. Oavsett om du är i innerstan eller förorterna, så kan vi hjälpa dig med ditt projekt.

Absolut! Vi erbjuder färgkonsultation som en del av våra tjänster. Våra erfarna målare kan ge råd om färgval, nyanser och kombinationer som passar ditt hem eller kontor och ger det rätta uttrycket.

Vår offert inkluderar alla delar av projektet, från förberedelser till slutförande, inklusive material, färg och arbetskostnader. Dessutom erbjuder vi ett gratis platsbesök där vi går igenom ditt projekt på plats för att kunna ge den mest exakta prisuppskattningen. Detta platsbesök är helt utan förpliktelser och hjälper oss att förstå dina behov bättre för att skapa en skräddarsydd lösning för dig.

Boka en Fri Konsultation

Skriv in dina kontaktuppgifter och berätta lite mer om ditt projekt. Vi återkommer snart för att boka in en kostnadsfri konsultation. Tack!

Få offert

Skriv in dina kontaktuppgifter och berätta lite mer om ditt projekt så återkommer vi snart med en kostnadsfri offert till dig. Tack!